mobilvy
     Vår kunskap och noggrannhet är vår styrka!     

Elinstallatören grundades 2009 av Håkan Torsson som med lång erfarenhet utfört elinstallationer med säkerhet och ansvar i fokus. Tillsammans med sin kollega Fredrik Fridh driver de idag företaget och bygger sin verksamhet utifrån sina ledord:

Trygghet:
Alla installationer är är fackmannamässigt utföra. Vi erbjuder enbart kvalitetsprodukter och vårt material håller alltid högsta kvalitet. – Allt för att du som kund skall känna dig riktigt trygg med din lösning.

Kompetens:
Våra medarbetare har erfarenhet och rätt kunskap för att erbjuda ett brett utbud av tjänster till våra kunder. Vi är rådgivare och kan el och belysning, tillsammans med kunden finner vi moderna, smarta och kostnadseffektiva lösningar
 

Service:
Oavsett om det gäller felsökning, utbyggnad av en ny fastighet eller att skapa en skön atmosfär med ljuskällor hittar vi lösningar som passar ditt behov.Att du som kund är nöjd och trygg med vårt arbete värderar vi högst.

Elinstalationer

Vi utför alla typer av Elinstallationer till företag och privatpersoner. Med lång erfarenhet ser vi till att dina elinstallationer blir professionellt (kostnadseffektivt) och tryggt utfört.

Service & underhåll

Underhåll, reparationer och service på alla typer av elanläggningar till både privatpersoner och företag

Nätverk

Vi erbjuder smarta långsiktiga helhetslösningar och installerar
alla typer av datanätverk som effektiviserar både hem och kontor